Folioliima siveltimellä.

TEE NÄIN

SHELLAC

Levitä ohuesti Base Coat ja kaksi kerrosta valitsemaasi sävyä. Levitä SHELLAC™ Top Coat ja poista tahmapinta. Levitä ohut kerros folioliimaa ja koveta LED-lampussa painikkeella 3. Paina folio kynnelle kuvapuoli ylöspäin ja hiero kuvio kynnelle nukkaamattoman lapun avulla. Nosta folio kynneltä ja suojaa kuvio SHELLAC™ Top Coat -kerroksella. Koveta ja poista tahmapinta normaalisti.

VINYLUX

Levitä kaksi ohutta kerrosta valitsemaasi sävyä ja anna kuivua. Levitä ohut kerros folioliimaa ja anna kuivua 3-4 minuuttia. Paina folio kynnelle kuvapuoli ylöspäin ja hiero kuvio kynnelle nukkaamattoman lapun avulla. Nosta folio kynneltä, suojaa kuvio Weekly Top Coat -kerroksella ja anna kuivua.

Akryyli & geeli

Muotoile ja viimeistele kynsi. Levitä ohut kerros folioliimaa ja anna kuivua 3-4 minuuttia.Paina folio kynnelle kuvapuoli ylöspäin ja hiero kuvio kynnelle nukkaamattoman lapun avulla. Nosta folio kynneltä, suojaa kuvio Weekly Top Coat -kerroksella ja anna kuivua.

Creative Play™

Levitä ohuesti Base Coat ja kaksi kerrosta valitsemaasi sävyä ja anna kuivua. Levitä ohut kerros folioliimaa ja anna kuivua 3-4 minuuttia. Paina folio kynnelle kuvapuoli ylöspäin ja hiero kuvio kynnelle nukkaamattoman lapun avulla. Nosta folio kynneltä, suojaa kuvio Top Coat -kerroksella ja anna kuivua.

 

EUR 5,70

Etsi ammattilainen

Toimitus

Valitse haluamasi toimitustapa:

  • DPD (EUR 7)
  • PostNord MyPack (EUR 7)

Ilmainen toimitus yli EUR 111,60 tilauksille sis. ALV

Tee tilaus ennen klo 13.00 niin lähetämme varastossa olevat tuotteet vielä samana päivänä.