SOS-ratkaisu talven rasittamille kynsille ja kynsinauhoille

Ehkäise käsien ihon kuivuminen ja kynsien lohkeilu ja katkeilu. Varmista, että kynsinauhat pysyvät siisteinä ja ehjinä. SOS-ratkaisu vaurioituneille kynsille ja iholle on täällä! Näet ja tunnet eron jo yhdessä viikossa. Säästä jopa 20% suosituista hoitotuotteista.

SolarOil™-kynsiöljy

Ehkäise kynsien vaurioita kuten liuskoittumista, katkeilua ja värjäytymiä. Palkittu hoitoöljy hoitaa ja vahvistaa kynsiä ja auttaa niitä kestämään arkisen rasituksen. Jojoba- ja manteliöljy kosteuttavat, riisinalkioöljy pehmentää ja E-vitamiini korjaa. Kynsistä tulee joustavat ja kauniit ja kynsinauhat pysyvät pehmeinä.

Käyttö: Hiero SolarOil™-hoitoöljyä kynsille ja kynsinauhoille aamuin illoin. SolarOil™ läpäisee myös SHELLAC™, VINYLUX™ ja Creative Play™ -lakkauksen.

CUTICLE ERASER

Cuticle Eraser™ -kynsinauhavoide pehmentää ja mikrokuorii kynsinauhoja A.H.A-happojen avulla. Se korjaa kuivia ja repeileviä kynsinauhoja ja sopii sekä sormille että varpaille. Cuticle Eraser™ tehostaa SolarOil™-hoitoöljyn vaikutusta.
 
Tee näin
Hiero pieni määrä voidetta kynttä ympäröivälle iholle. Mikäli iho on kovettunut, käytä tuotetta kerran päivässä. Ohuella iholla suosittelemme käyttämään tuotetta muutaman kerran viikossa. Tehosta vaikutusta lisäämällä voiteen päälle tippa SolarOil™-hoitoöljyä ja hiero.

CND RESCUERXX™

Korjaa vaurioituneet kynnet palkitulla RescueRXx™-keratiinikuurilla. RescueRXx™ pelastaa vaurioituneet, liuskoittuneet, katkeilevat ja lohkeilevat kynnet nopeasti. Näet eron jo muutamassa päivässä ja täyden tehon saat kuukauden kuurilla. Tätä ihmetuotetta pitäisi kaikkien kokeilla.

Käyttö: Levitä RescueRXx™ puhtaille kynsille aamuin illoin. Anna imeytyä vähintään 10 minuuttia äläkä pese käsiä 30 minuuttiin. 30 min jälkeen voit levittää kynsille ja kynsinauhoille SolarOil™-hoitoöljyn. RescueRXx™ levitetään puhtaille kynsille, eli et voi käyttää kuurin aikana kynsilakkaa.

Tärkeimmät ainesosat:  

  • Keratiiniproteiini: Kynnen pääraaka-aine. Villasta uutetut keratiiniproteiinit kiinnittyvät kynteen ja suojaavat ja vahvistavat sitä.   
  • Jojobaöljy: Kevyt, helposti imeytyvä öljy, joka hoitaa kynsiä ja niitä ympäröivää ihoa.
  • Karvasmanteliöljy: Kosteuttaa ja pehmentää kynsiä, jolloin niiden joustavuus ja kestävyys paranee.

Cucumber Heel Therapy

Tehokosteuttava ja korjaava voide, joka hoitaa kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa. Sopii kuivan ihon tehohoitoon koko vartalolla, esimerkiksi kantapäissä, kämmenselissä, kyynärpäissä ja säärissä. Imeytyy nopeasti.

Vaikuttavat aineet:  

  • Kurkku-uute: Pehmentää, virkistää ja kosteuttaa   
  • Aloe vera: Kosteuttaa ja rauhoittaa   
  • Allantoiini: Edistää ihon luontaista paranemisprosessia, rauhoittaa kuivaa ja repeilevää ihoa   
  • Pantenoli: Voimakas antioksidantti, kosteuttaa ja pehmentää ihoa
  • Kamomilla: Pehmentää

Hinta ALV 24% EUR
1 kpl 78,85 / kpl
6 kpl 74,70 / kpl
12 kpl 66,40 / kpl
Norm. hinta EUR 83,00 / kpl

Etsi ammattilainen

Toimitus

Valitse haluamasi toimitustapa:

  • DPD (EUR 7)
  • PostNord MyPack (EUR 7)

Ilmainen toimitus yli EUR 111,60 tilauksille sis. ALV

Tee tilaus ennen klo 13.00 niin lähetämme varastossa olevat tuotteet vielä samana päivänä.