Evästeiden käyttö

 

Millainen on tietosuojakäytäntömme?

 

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN

Insight Cosmetics Group A/S, Hejreskovvej 20, 3490 Kvisgård, Danmark kerää ja käsittelee henkilötietoja henkillötietolain mukaisesti. Insight Cosmetics Group A/S noudattaa äärimmäistä tarkkuutta ja luottamuksellisuutta tietosuojan kanssa. Koska haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua kaikille jotka asioivat sivustollamme, keräämme tietoja jokaisesta, joka asioi Insight Cosmetics Group A/S verkkokaupassa. Tämä voi sisältää tietoja siitä millä sivuilla vierailet ja millaisia toimintoja käytät. Saat aina tiedon ennen kuin keräämme sinusta tietoja. Keräämämme tiedot ovat nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, kotiosoite, tietoa ostoksistasi sekä maksutietosi. 

MIHIN KERÄTTYJÄ TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Insight Cosmetics Group A/S hyödyntää tietoja Insight Cosmetics Group A/S verkkokaupassa, tilauksen käsittelyssä ja lähettämisessä, toivottujen toimintojen rekisteröimisessä sekä markkinointitietojen ja muiden tiedotteiden lähettämisessä. Lisäksi tietoja voidaan käyttää epäillyn petoksen selvittämisen yhteydessä. Käytämme sähköpostiosoitettasi tilausvahvistuksen lähettämiseen sekä voidaksemme tiedottaa tilauksen toimituksesta. Nimi ja puhelinnumero näkyvät lähettämämme paketin päällä. Näiden yhteystietojen avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä, mikäli tilauksessa tai sen toimituksessa ilmenee ongelmia sekä lähettääksemme sinulle tekstiviestitse tietoa paketista tai sen saattamisesta perille.

Insight Cosmetics Group A/S käsittelee henkilötietoja henkilötietolain edellyttämällä tavalla, mikä sisältää vaatimuksen erillisestä hyväksynnästä sähköisen markkinointimateriaalin lähettämiseksi. 

 

 

 

 

 

EVÄSTEET

Insight Cosmetics Group A/S käyttää evästeitä taatakseen parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sivustolla. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu laitteesi kovalevylle. Tämä mahdollistaa laitteen tunnistamisen ja käyttämiesi sivusto- ja toimintotietojen keräämisen. Kun saavut sivustollemme ensimmäistä kertaa, näet bannerin, jossa kerrotaan evästeiden käytöstä. Mikäli et halua, että keräämme evästeitä vierailustasi, estä evästeiden käyttö laitteellasi. Huomioithan tällöin, että osa sivuston palveluista ja toiminnoista ei ole käytettävissäsi, sillä tiettyjen valintojen muistaminen edellyttää evästeiden käyttöä. 

TURVALLISUUS

Insight Cosmetics Group A/S noudattaa useita eri turvallisuustoimenpiteitä, jotka varmistavat että sisäiset toimintomme täyttävät henkilötietolain edellyttämät turvallisuusstandardit. Insight Cosmetics Group A/S pyrkii suojaamaan henkilötietosi parhaalla mahdollisella tavalla.

KÄYTTÄJÄN OIKEUDET

Sinulla on oikeus pyytää nähtäväksi Insight Cosmetics Group A/S keräämiä henkilötietoja tietyin lakisääteisin poikkeuksin. Sinulla on myös oikeus kieltää tietojen kerääminen ja käsittely jatkossa. Voit koska tahansa pyytää korjausta mahdollisiin virheisiin tiedoissasi.

tietojen muutos tai poistaminen

Mikäli haluat että päivitämme, muutamme tai poistamme rekisteröimämme tiedot; että poistamme sinut yhteystietolistalta; tai mikäli sinulla on kysyttävää edellä esitetyistä tiedoista, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@icgroup.fi.

TIETOJEN POISTAMINEN

Insight Cosmetics Group A/S käyttää ja säilyttää henkilötietoja niin pitkään kuin on tarpeellista ja henkilötietolaki sallii.

RIITATILANTEET

Kaikki sivustoon liittyvät ehdot ja mahdolliset riitatilanteet ovat Tanskan lain alaisia.