SHELLAC™ 14+ Day Nail Color

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

SHELLAC™-sävyjä on saatavilla kymmeniä – klassisista punaisista syviin syysväreihin, täydelliseen nudeen ja sesongeittain täydentyvän väripaletin uusiimpiin sävyihin. Uudet sävyt suunnitellaan aina yhteistyössä suurimpien muotitalojen kanssa, jolloin ne ovat aina ajankohtaisia ja trendikkäitä.

Koska kuluttajien terveys on CND:lle tärkeää, edellytämme kaikilta UV-kovetusta vaativien tuotteiden käyttäjiltä ammattimaista koulutusta ja hoitolaa. Tämä varmistaa paitsi tuotteen turvallisen käytön, myös ehkäisee mahdollisia yli- tai alikovettumisen aiheuttamia ongelmia.  Koti- ja harrastuskäyttöön CND™ on kehittänyt pitkäkestoisen VINYLUX™-lakkausmenetelmän, jonka  käyttö ei edellytä UV-valoa. 

SHELLAC™ on ammattilaiskäsittely, joka on saatavilla vain valtuutetuilta CND™-ammattilaisilta. SHELLAC™ on rekisteröity tuotemerkki ja markkinoiden ainoa kauttaaltaan patentoitu UV-lakkausmenetelmä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää aiheesta, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä
sähköpostitse info@icgroup.fi tai 09 3157 9233. 

ETSI LÄHIN AMMATTILAINEN

SHELLAC™ SINUN KAUNEUSHOITOLAASI

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko poistaa SHELLAC™-lakkauksen kotona?
Kyllä, mutta seuraa kynsiammattilaiselta saamiasi ohjeita tarkasti. Suosittelemme poistattamaan ensimmäisen SHELLAC™-lakkauksen ammattilaisen luona, jotta näet miten poisto tehdään oikein.

Miten SHELLAC™ poistetaan?
On tärkeää poistaa SHELLAC™ oikein, jotta kynnen pinta ei vaurioidu. Tarvitset nämä tuotteet:

 • 1 paketti CND™ Remover Wraps -poistofolioita (sis. 10 kpl folioita)
 • CND™ Offly Fast -poistoaine
 • CND™ SolarOil™ -hoitoöljy


Tee näin:

 • Kostuta poistofolio CND™ Offly Fast -poistoaineella.
 • Kierrä kostutettu poistolappu tiiviisti sormen ympärille.
 • Anna vaikuttaa 5, 8 tai 15 minuuttia:
 • 5 minuuttia mikäli kynsillä on SHELLAC™ XPRESS5 Top Coat
 • 8 minuuttia mikäli kynsillä on SHELLAC™ Original Top Coat
 • 15 minuuttia mikäli kynsillä on SHELLAC™ Duraforce Top Coat
 • Mikäli SHELLAC™ on ollut kynsillä pidempään kuin 14 päivää, lisää vaikutusaikaa muutamalla minuutilla.
 • Kun vaikutusaika on kulunut, paina kynttä poistokääreen läpi peukalolla ja kierrä kääre hieroen ja kiertäen pois.
 • Mikäli lakkaus ei ole täysin irronnut, anna poistokääreen vaikuttaa vielä muutama minuutti.
 • Poista viimeiset rippeet lakkauksesta vanulapulla ja CND Offly Fast Remover -poistoaineella pyyhkien.
 • Hiero kynsille ja kynsinauhoille CND SolarOil™-hoitoöljy.

 


Vahingoittaako SHELLAC™-lakkauksen poisto omia kynsiäni?
Ei, sillä SHELLAC™-lakkausta ja sen poistotekniikkaa on kehitetty vuosia, jotta ne vastaavat CND™:n tiukkoja laatuvaatimuksia. On kuitenkin erittäin tärkeää noudattaa poisto-ohjetta tarkasti. Älä koskaan poista lakkausta viilaamalla tai repimällä.


Käytän CND™ Offly Fast -poistoainetta, mutta lakkauksen poistaminen kestää 20-30 minuuttia. Missä vika?
Ota yhteyttä hoitolaan, jossa lakkaus tehtiin, sillä kyse ei todennäköisesti ole SHELLAC™-lakkauksesta. Aidon SHELLAC™-lakkauksen voi aina poistaa kynsiltä alle 20 minuutissa ilman viilausta.


Miten SHELLAC™-lakkausta hoidetaan?
Suosittelemme käyttämään CND SolarOil™-hoitoöljyä kahdesti päivässä. CND SolarOil™ imeytyy SHELLAC™-lakkauksen läpi ja pitää kynnet vahvana ja joustavana. Mitä paremmassa kunnossa kynnet ovat, sitä kestävämpi SHELLAC™-lakkaus on.


Vaikuttaako saippuan tai tavallisten hoitotuotteiden käyttö SHELLAC™-lakkauksen kestoon?
Ei, sillä SHELLAC™-lakkaus on kehitetty kestämään tavallisia pesuaineita ja hoitotuotteita.

 

Onko SHELLAC™-lakkauksen poistamisesta 14 päivän välein haittaa kynsilleni?
Ei, mutta on tärkeää noudattaa SHELLAC™-lakkauksen poisto-ohjeita. Mikäli ohjeita noudatetaan, lakkauksen poistamisesta kahden viikon välein ei ole mitään haittaa kynsille, sillä SHELLAC™ ei vaurioita kynsiä.

 

Voiko SHELLAC™-lakkauksen tehdä rakennekynsille?
Kyllä!

 

Mitä tapahtuu jos revin SHELLAC™-lakkauksen pois kynsiltä?
Kynnen pinta vaurioituu. SHELLAC™ tulee aina poistaa liuottamalla.

 

Voinko käyttää tavallista kynsilakkaa SHELLAC™-lakkauksen päällä?
Voit, mutta huomioithan että se saattaa vaikuttaa SHELLAC™-lakkauksen kestoon.

 

Pysyykö SHELLAC pidempään kuin suositellun 14+ päivää?
Kyllä, mutta näkyviin tulee selkeä kasvuraja ja lakkauksen poistoaika pitenee.

 

Voinko allergisoitua SHELLAC™-tuotteille?
SHELLAC™ on kehitetty tuottamaan paras mahdollinen lopputulos pienimmällä mahdollisella allergiariskillä, eikä se siksi sisällä kovia akrylaatteja tai HEMAa. Tämä ei tarkoita, etteikö tuotteelle voisi allergisoitua, mutta todennäköisyys on huomattavasti pienempi. Allergisoituminen on mahdollista, mikäli tuotetta käytetään ohjeiden vastaisesti. Esimerkiksi Tanskassa yli 700 hoitolaa tekee vuositasolla yli 400 000 SHELLAC™-lakkausta, eikä yhtään allergiatapausta ole raportoitu. Tämä ei tarkoita, etteikö allergisoituminen olisi mahdollista ja mikäli allergisoituminen esimerkiksi akrylaateille on jo tapahtunut, tulee tuotteen käytössä noudattaa erityistä huolellisuutta. Kuluttajaturvallisuus on CND™:lle ensiarvoisen tärkeää, ja vaikka kaikki tuotteet on kehitetty ilman herkistävimpiä raaka-aineita, olemme erittäin tarkkoja siitä, että kaikki UV-kovetteiset tuotteet on rajattu vain niiden käyttöön koulutettujen ammattilaisten saataville. Tällä ehkäisemme mahdollisia ongelmia esimerkiksi tuotteen yli- ja alikovettumisen seurauksena. Koti- ja harrastuskäyttöön suosittelemme VINYLUX™ -lakkausmenetelmää, joka kestää kynsillä viikon, eikä sen kovettamiseen tarvita UV-valoa.

 

Onko markkinoilla muita vastaavia tuotteita kuin SHELLAC?
Ei, sillä SHELLAC™ on kauttaaltaan patentoitu menetelmä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Patentit suojaavat lakkausta, eikä vastaavaa samoilla ominaisuuksilla varustettua lakkausta ole olemassa. SHELLAC™-lakkauksesta tekee ainutlaatuisen sen hellävaraisuus, helppo poistettavuus ja se ettei kynttä viilata lakkauksen yhteydessä lainkaan.

ETSI LÄHIN SHELLAC™-AMMATTILAINEN

Mistä tiedän, että saan aidon SHELLAC-lakkauksen?
SHELLAC™ on maailman suosituin kynsikäsittely ja sen rakettimainen nousukiito on johtanut useiden kopiotuotteiden ilmestymiseen markkinoille. Varmista siis, että hoitolassa on näkyvillä SHELLAC™-diplomi ja että kaikki käytettävät tuotteet ovat CND™:n valmistamia.

Voinko osallistua SHELLAC™-kursille vaikka en ole kauneusalan ammattilainen?
Et, sillä SHELLAC™ on ammattikäyttöön rajattu tuote. Voit sen sijaan käyttää VINYLUX™-tuotteita. VINYLUX™-lakkaus ei edellytä UV-lampua, vaan hyödyntää luonnonvaloa ja kuivuu 8,5 minuutissa. Löydät lähimmän VINYLUX™-jälleenmyyjän kotisivuiltamme

LUE LISÄÄ VINYLUX™-TUOTTEISTA