Mikä CND™?

CND™ on maailman suurin ammattilaisille suunnattujen kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteiden valmistaja ja ammattilaisille suunnattujen koulutusten tarjoaja. CND™ tunnetaan innovatiivisista ja laadukkaista tuotteista.

Palava intohimo kynsiin on johtanut uraauurtaviin innovaatioihin, kuten maailman myydyimpään kynsikäsittelyyn (SHELLAC™), palkittuun pitkäkestoiseen VINYLUX™-lakkausmenetelmään sekä korjaavaan RescueRXx™-keratiinikuuriin. Kaikki nämä brändit on palkittu lukuisilla kauneusalan palkinnoilla, muun muassa vuosittaisessa Danish Beauty Award -gaalassa.

CND™ elää ja hengittää kynsien hoitoon ja käsittelyyn liittyvän tiedon jakamisesta. Voit siis luottaa siihen, että jokainen CND™-jälleenmyyjä on koulutettu tuotteiden käyttöön ja voit huoletta ojentaa kätesi heille. He osaavat myös neuvoa CND™-kotihoitotuotteiden käytössä, jotta voit nauttia hoidetuista kynsistä ja kauniista lopputuloksesta myös vierailusi jälkeen.

CND™ haluaa varmistaa että pysyt aina ajan tasalla uusimmista trendeistä ja suunnittelee siksi sesongeittain vaihtuvan kynsimuodin sävyt ja tyylin yhdessä suurimpien muotitalojen kanssa. Muotiviikot New Yorkissa, Pariisissa, Milanossa ja Dubaissa esittelevät kauden kuumimmat kynsitrendit catwalkilla ja näiden näytöslavojen takahuoneissa kynsistä vastaa CND™.

CND™:n tuotevalikoimaan kuuluvat geeli- ja akryylirakennekynsituotteet, 14+ päivää kestävä SHELLAC™-kestolakkaus, pitkäkestoinen VINYLUX™-lakkausmenetelmä, väreillä ja efekteillä leikittelevä Creative Play™ -kynsilakka sekä palkitut hoitotuotteet kynsille, käsille ja jaloille.

 

ETSI LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ

Haluatko CND™-jälleenmyyjäksi?

Otamme mielellämme uusia jäseniä aurinkoiseen CND™-perheeseen. Mikäli olet kiinnostunut urasta CND™:n tuotteiden parissa, autamme sinut ilolla alkuun.

CND™-kynsimuotoilijaksi voit kouluttautua Brisa™-geelillä tai CND™-akryylillä. Kun olet läpäissyt koulutuksen, voit mainostaa itseäsi koulutettuna CND™-kynsimuotoilijana. Saat koulutuksesta kansainvälisen diplomin, joka avaa työmahdollisuudet myös ulkomailla.

Rakennekynsien lisäksi tarjoamme koulutusta myös seuraaviin menetelmiin: SHELLAC™, SpaManicure™, SpaPedicure™, erilaiset koristelukurssit sekä lukuisat vaihtuvat kurssit.

Mikäli kaipaat apua sinulle sopivimman koulutusmenetelmän valinnassa, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä puhelimitse 09 31579233 tai sähköpostitse info@icgroup.fi.

ETSI KURSSI